MITSUBISHI ELECTRICΗ Mitsubishi Electric είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων ηλεκτρολογίας και ηλεκτρονικών παγκοσμίως. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πάνω από 120 χώρες στην αεροδιαστημική, τους ημιαγωγούς, παραγωγή και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογία επικοινωνιών και πληροφόρησης, ηλεκτρονικά ευρείας κατανάλωσης, βιομηχανικό αυτοματισμό και υπηρεσίες δόμησης.

Το τμήμα κλιματισμού της Mitsubishi Electric ιδρύθηκε το 1955 ,και γρήγορα προόδευσε στην βιομηχανία κλιματιστικών και κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις που απολαμβάνει ακόμη και σήμερα.

Με 50 χρόνια εμπειρίας στο να αναπτύσει κλιματιστικά συστήματα παρέχει αξιόπιστα και υψηλης ποιότητας προιόντα σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Με την σημερινή κτιριακή μόνωση να αγγίζει το άριστο και την αφθονία ηλεκτρονικών εξοπλισμών τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στο εργασιακό περιβάλλον , η ανάγκη για αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη είναι μεγάλη. Τα αποδοτικά και συνειδητά οικονομικά σε κατανάλωση ενεργειακά μας συστήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν στον καταναλωτή σταθερό και άνετο επίπεδο διαβίωσης ,τόσο στον εργασιακό χώρο του όσο και σε προσωπικό καθημερινό επίπεδο.

Στην Mitsubishi Electric προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας και για αυτόν τον λόγο είμαστε οι πρώτοι στον χώρο του κλιματισμού που προσφέραμε άκρως προχωρημένα συστήματα "inverter" . Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία "inverter", τα συστήματά μας παράγουν την άκρως απαραίτητη ισχύ που ταιριάζει στις ακριβείς απαιτήσεις κάθε κτιρίου. Αυτά τα συστήματα λειτουργούν τόσο αποδοτικά ώστε δεν χάνουν πολύτιμη ενέργεια στο να υπερθερμάνουν η να υπερψύξουν ένα χώρο ,με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων. Εναλλακτικά συστήματα που μπορεί να εμφανίζονται φτηνά , μπορεί συχνά να κοστίζουν σημαντικά περισσότερο στην λειτουργία τους, κάνοντας μας την πιο αποτελεσματική λύση από πλευράς κόστους σε όλο τον κόσμο.

Προστατεύοντας το περιβάλλον.

Καθως τα επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τα χημικά που παρασκευάζονται από τον
άνθρωπο είναι υπεύθυνα γιά την καταστροφή του στρώματος του όζοντος, εμείς χρησιμοποιούμε ψυκτικά μεσα ελέυθερα από την βάση του χλώριου τα οποία είναι ασφαλή καί έχουν μηδενική μείωση του δυναμικού του όζοντος.
Ταυτόχρονα καθώς τα συστήματα μας χρειάζονται λιγότερη ενέργεια για να λειτουργήσουν , συνεισφέρουν επίσης σημαντικά στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Εν ολίγοις , η σταθερή μας επενδυτική και παραγωγική ανάπτυξη μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιό αποδοτικό εξοπλισμό ,ενώ την ίδια ώρα προστατεύουμε το περιβάλλον.Η ιστορία του παγκόσμιου κολοσσού με το όνομα Mitsubishi

Η ιστορία ξεκίνησε το 1870, όταν ο Yataro Iwasaki ίδρυσε μια ναυτιλιακή εταιρεία στην Osaka με τρία εκμισθωμένα ατμόπλοια. Τα χρόνια που ακολούθησαν η Mitsubishi επεκτάθηκε για να γίνει μια πολυεθνική εταιρεία με απόκτηση και κατοχύρωση νέων εγχειρημάτων σε άλλους τομείς, που περιλαμβάνουν εξόρυξη, κατασκευή πλοίων, τραπεζικά, εμπόριο και ακίνητα.


Το 1921, δημιουργήθηκε η Εταιρεία Mitsubishi Electric με την εκμετάλλευση της κατηγορίας παραγωγής ηλεκτρικού εξοπλισμού για πλοία. Σήμερα η Mitsubishi Electric έχει εργοστάσια, κέντρα R&D και οργανισμούς πωλήσεων σε πάνω από 120 χώρες παγκοσμίως.