Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η PIDIAKIS ENERGY SYSTEMS είναι εταιρεία που εξειδικεύεται στον κλιματισμό, τη θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά συστήματα , τους αυτοματισμούς και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκατατάσεις κτιρίων. με έδρα τη Ρόδο. Ιδρύθηκε από τον κ. Σταύρο Πηδιάκη πριν 20 χρόνια και έκτοτε έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η απόλυτη αφοσίωσή μας στις αρχές της επιχείρησή μας που δεν είναι άλλες από την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ απέναντι στους πελάτες και τους προμηθευτές μας, την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και κυρίως τον ΣΕΒΑΣΜΟ στον πελάτη, μας έχει ήδη καταξιώσει στην αγορά. Γι' αυτό και ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

H Pidiakis Energy Systems είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της εταιρείας Mitsubishi Electric και της Mitsubishi Heavy Industries στα Δωδεκάνησα από το 1997.

Μελετά, σχεδιάζει και υλοποιεί σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες, τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ζεστών νερών χρήσης, αυτοματισμών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων, πάντα με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση ενέργειας και την ελάχιστη εώς μηδαμινή απώλεια σε κόστος, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας αντιπροσωπεύοντας της κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Με τεχνογνωσία τόσο στα οικιακά φωτοβολταϊκά όσο και στα μεγάλα αυτόνομα ενεργειακά πάρκα, η εταιρεία μας μπορεί να υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία, ασφάλεια και εγγύηση την επένδυσή σας.

Παράλληλα το απόλυτα καταρτισμένο και εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα παρέχει άμεση και υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη των προϊόντων σας.

Γιατί στην PIDIAKIS ENERGY SYSTEMS πιστεύουμε ότι πάνω από την τεχνολογία είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του!