ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣH εταιρεία μας έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες ανα τον κόσμο στον κλιματισμό, στη θέρμανση, στα ζεστά νερά χρήσης και στις εφαρμογές ηλιακής ενέργειας.


Στον κλιματισμό είμαστε επίσημος συνεργάτης του παγκόσμιου κολοσσού και πρωτοπόρου στην καινοτομία Mitsubishi Electric και Mitsubishi Heavy Industries. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με τον ιταλικό οίκο Aermec.


Στη θέρμανση δεσπόζουν δύο εταιρείες η Chappee, κορυφαίος κατασκευαστής στους λέβητες, καυστήρες και θερμαντικά σώματα, καθώς και η Oventrop, η οποία είναι συνώνυμη με τις εφαρμογές ενδοδαπέδιας θέρμανσης.


Στα ζεστά νερά χρήσης συνεργαζόμαστε με την Chaffoteaux και την Solvis, οι οποίες είναι ταυτόσημες με την ποιότητα στα μπόιλερ και στους ηλιακούς συλλέκτες.


Τέλος στα φωτοβολταϊκά συστήματα αναπτύσσουμε εφαρμογές της Mitsubishi Electric, της Sunpower, της Sharp, της Suntech, της SMA, της Conergy, της Yingli Solar, της Upsolar, της Power One και της Kaco New Energy.


Και δεν σταματάμε εκεί. Αναζητάμε συνεχώς συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες ώστε να σας παρέχουμε προϊόντα μέγιστης ποιότητας και εκλεπτυσμένης σχεδίασης.