ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Με την εγγύηση των μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, η Pidiakis Energy Systems μελετά, προτείνει και υλοποιεί την βέλτιστη λύση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, προσαρμοσμένη πάντοτε στις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτόνομα, διασυνδεδεμένα ή υβδιδικά συστήματα.

Τα αυτόνομα συστήματα αποτελούνται από τα Φωτοβολταϊκά panels (πολυκρυσταλλικά ή μονοκρυσταλλικά), τις βάσεις στήριξής τους (για επίπεδη ταράτσα, κεκλιμένη στέγη ή αγροτεμάχιο) με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, τον αντίστοιχο OFF-Grid Ιnverter, το ρυθμιστή φόρτισης, τις κατάλληλες μπαταρίες (GEL χωρίς ανάγκη συντήρησης) τα καλώδια DC και τα φις σύνδεσης (από τα πάνελς έως τις μπαταρίες και τον inverter), και πλήρες σχέδιο στήριξης και σύνδεσης του συστήματος.

Τα διασυνδεδεμένα συστήματα αποτελούνται από τα Φωτοβολταϊκά panels, (πολυκρυσταλλικά, μονοκρυσταλλικά, ή μικρομορφικά), τις βάσεις στήριξής τους (για επίπεδη ταράτσα, κεκλιμένη στέγη ή αγροτεμάχιο) τον/τους αντίστοιχο/ους Grid Ιnverter, τα καλώδια και τα φις σύνδεσης (από τα πάνελς έως τον inverter), όπως επίσης και το πρόγραμμα επικοινωνίας PV Monitor, για τον έλεγχο της απόδοσης του συστήματος μέσω Η/Υ, και το πλήρες σχέδιο στήριξης και σύνδεσης του συστήματος.
Yπάρχουν έτοιμα τυποποιημένα σετ των 2,0KWp - 3,5KWp - 5,0KWp- 6,5KWp και 10,0KWp, κατάλληλα για οροφές και στέγες από 20 - 180m2 αλλά παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού και άλλων ενδιάμεσων ή μεγαλύτερων Φωτοβολταϊκών σταθμών για να καλύψουν τις όποιες ιδιαίτερες ανάγκες σας.

To υβριδικό σύστημα είναι μια ενδιάμεση λύση για όσους θέλουν να έχουν ενέργεια από τον Ήλιο, αλλά δεν θέλουν να αποκοπούν από τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος.

Όποιο σύστημα κι αν επιλέξετε οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας θα μελετήσουν προσεκτικά το χώρο και τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν την καλύτερη επένδυση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.